

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
След 1 юли бял, "Добруджа" и типов хляб може да изчезнат
Не произвеждали хляб и закуски от украинска пшеница
Според шефката на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите хлябът в София е най-евтин заради конкуренцията
В сравнение с вида на търговските обекти по-силно изразено намаление има в големите
Това е възможно, ако нулевата ставка на ДДС за хляб влезе в законопроекта, поясни тя
Според шефката на Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите няма как цената на насъщния да се задържи
Никога досега в последните 10 години не сме работили с толкова скъпо брашно, оплакват се производителите
Ръст ще има и в стойността на млечните продукти, прогнозира Димитър Зоров от Асоциацията на млекопреработвателите
Задържането на работната ръка и в сектора е от изключителна важност, затова производителите калкулират в крайния продукт и завишаване на заплатите
Темата е интересна, за да може някой да я експлоатира за публични скандали, фактите обаче говорят друго, казва председателят на ДКСБТ